Øernes Kloakservice tilbyder...

Øernes Kloakservice råder over professionelt udstyr og en vognpark
som gør os i stand til at løse alle former for kloakservice, spuling
og afrensning konkurrencedygtigt og effektivt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kim Nielsen på telefon 4026 6034.

Vore ydelser
Spuling af kloak og dræn

Tilstoppende og dårligt fungerende kloak og drøn kan forårsage store gener både inde og ude. Vi spuler og renser din kloak og dræn så det fungerer optimalt igen. Er uheldet ude tilbyder vi også døgnvagt.

Algebehandling af hus og tag

Alger og belægninger kan skade facaden eller taget på dit hus. Vi udfører en skånsom afrensning og spuling samt efterfølgende imprægnering af dit tag så det er pænt og holder mange år fremover.

Rensning af fedt- og olieudskillere

Tømning og rensning af fedt-og olieudskillere bør ske jævnligt og bør ske en gang om måneden alt efter behov og benyttelse. Vi tilbyder tømning og bortskaffelse af indholdet efter gældendende regler og med behørig dokumentation.

Rensning af tanke og containere

Vi udfører afrensning af alle former for tanke og containere så de er klar til efterfølgende overfladebehandling eller afrenset indvendigt for væsker og belægninger. Vi sørger for at bortskaffe eventuelle overskudsmaterialer og væsker efter gældende lovgivning.

Tømning af septiktanke

Septiktanke skal tømmes med jævne mellemrum for at fungere optimalt. Vi tømmer septiktanke og bortskaffer væsker og materiale efter gældende lovgivning.

Højtryksrensning op til 1000 bar

Vort udstyr er i stand til at højtryksrense med op til 1000 bar - hvilket fjerner alle former for belægninger og rust effektivt og hurtigt.

Kvalitet og
faglig stolthed...

Vi sætter en ære i at levere et godt og professionelt stykke håndværk - og mange af vore kunder har benyttet os gennem mange år.

Mange års erfaring giver dig sikkerhed for et godt resultatet - og vi rådgiver dig gerne om mulighederne omkring kloakservice, tag- og facade rens, afrensning af terrasse og indkørsel samt efterfølgende imprægnering og vedligeholdelse. Vi udfører også TV-inspektion af din kloak.

Vi har udstyr og ekspertise til at rense alle former for kloakker, brønde, vaske, toiletter og afløb - og hos os koster god rådgivning ikke ekstra.

Mobirise Website Builder

© Copyright 2023 Øernes Kloakservice - All Rights Reserved